loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

GARANTIE BIJ KWINKELENBERG AUTOMOTIVE

Kwinkelenberg Automotive is aangesloten BOVAG-lid. Dat heeft ook voor u als koper voordelen Alhoewel al onze auto's grondig geïnspecteerd worden, kan zich na de aankoop een gebrek voordoen. Wij staan dan voor u klaar.

Content Image 2

Wat houdt BOVAG-garantie in?

Op uw aankoop krijgt u 6 maanden BOVAG garantie. Dit houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de man-uren. Meer weten? Vraag ons naar de voorwaarden.

Form Image

VRAGEN OF INTERESSE?

Banner Image 0

ONZE ANDERE SERVICES

Bent u van plan uw auto te verkopen? Kwinkelenberg Automotive kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto taxeren en verkopen.

Kwinkelenberg is hét alternatief voor de merkdealer voor het onderhoud van uw auto. Of u de auto nu bij ons aangeschaft hebt of niet, u bent altijd welkom om uw auto voor onderhoud bij ons onder te brengen.

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies. 

Tegenwoordig is het financieren van een auto de normaalste zaak van de wereld. Meer dan 70% van alle nieuw verkochte auto’s in Nederland is gefinancierd!

Kwinkelenberg Automotive is aangesloten BOVAG-lid. Dat heeft ook voor u als koper voordelen. Alhoewel al onze auto's grondig geïnspecteerd worden, kan zich na de aankoop een gebrek voordoen.

ALLE SERVICES
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet � Zorgeloos Light website