loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

DE WERKPLAATS VAN KWINKELENBERG AUTOMOTIVE

Kwinkelenberg Automotive is hét alternatief voor de merkdealer voor het onderhoud van uw auto. Of u de auto nu bij ons aangeschaft hebt of niet, u bent altijd welkom om uw auto voor onderhoud bij ons onder te brengen. Wij kunnen desgewenst een bij uw merk behorend onderhoudspakket met u afspreken. In onze werkplaats wordt uw auto onderhouden volgens de richtlijnen van de fabrikant zodat de fabrieksgarantie op deze manier behouden blijft.

Content Image 31

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF

Kiest u ervoor uw onderhoud door ons te laten uitvoeren, dan kunt u rekenen op de beste service. Vooraf wordt met u besproken wat er gedaan zal worden bij de onderhoudsbeurt, en wat de kosten daarvan zullen zijn. Komen er tijdens de beurt gebreken aan het ligt, dan zal direct contact met u opgenomen worden om de reparatie met u te bespreken.

Form Image

Banner Image 0

ONZE ANDERE SERVICES

Bent u van plan uw auto te verkopen? Kwinkelenberg Automotive kan u mogelijk helpen. Via onze website kunt u snel en eenvoudig uw auto taxeren en verkopen.

Kwinkelenberg is hét alternatief voor de merkdealer voor het onderhoud van uw auto. Of u de auto nu bij ons aangeschaft hebt of niet, u bent altijd welkom om uw auto voor onderhoud bij ons onder te brengen.

U wilt uw auto zo goed mogelijk verzekeren. Of het nou een zakelijke of particuliere rijder bent, u wilt geen gedoe en betaalbare premies. 

Tegenwoordig is het financieren van een auto de normaalste zaak van de wereld. Meer dan 70% van alle nieuw verkochte auto’s in Nederland is gefinancierd!

Kwinkelenberg Automotive is aangesloten BOVAG-lid. Dat heeft ook voor u als koper voordelen. Alhoewel al onze auto's grondig geïnspecteerd worden, kan zich na de aankoop een gebrek voordoen.

ALLE SERVICES
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet � Zorgeloos Light website